søndag 28. februar 2010

Endelig! :)

Den 24 februar tok jeg fly fra Trondheim til Oslo. Jeg visste jeg hadde dárlig tid i Oslo for á komme meg pá neste fly til new york, sá jeg fikk sitte pá forste rad pá flyet. Selvfolgelig var gaten pá den helt andre siden av der jeg var, saa jeg spurtet gjennom hele gardemoen. Da jeg kom fram til gaten var det boarding. Jeg gledet meg til á snart fá sove, men slik gikk det selvfolgelig ikke. Det var problemer med is i ett av rorene pá flyet, sá det mátte inn til tining.

Flyet ble 4 timer forsinket, og det resulterte i at jeg ikke rakk flyet mitt til Costa Rica.


Á vaere en natt i New York var jo ikke det vaerste som kunne skjedd meg.

Jeg motte noen fra haugesund og bergen, og vi bestemte oss for á dra opp til Times Square og spise! Det var da jeg fant ut at minibank-kortet mitt ikke fungerte...Folte meg passe handicappa der jeg sto!


Ná er jeg framme i Costa Rica. Jeg bodde mine 2 forste netter pá Costa Rica Backpacker´s Hostel. Der bodde jeg med 6 andre jenter pá det meste. Folket var veldig hyggelige, og jeg ble kjent med 2 nederlender og ei jente fra London. Vi dro ut og spiste pá en kinesisk restaurant i gár. Utrolig deilig mat!

Ná bor jeg til ei hyggelig dame som heter Isabel. Hun kan ikke engelsk og jeg kan ikke spansk, Perfect match :) Hun er ogsá veldig glad i á lage mat. Fikk hore at ei jente som bodde der la pá seg 20 kg! Hun har ogsá et barnebarn som bor med henne. Hun er 10 ár og heter Stephanie. Veldig morsom jente, som er veldig ivrig i á laere meg spansk:)

I kveld kommer det 2 norske jenter (om jeg har forstátt Isabel) som heter Heidi og Erica. Gleder meg til á snakke litt norsk igjen!

I morgen starter jeg pá spansk-kurs! Gleder meg veldig!


Savner dere!

tirsdag 23. februar 2010

Pakke pakke pakke!

Jeg tror ikke det har gått opp for meg at jeg skal reise til Costa Rica og være borte i 4 mnd.
Det er litt over 6 timer igjen til flyet fra Værnes tar av, og jeg sitter som vanlig forran pc'en, med en pose potetgull i den ene handa, og et glass solbærsirup (har ikke cola!!) i den andre. Dagen har gått sin vante gang, bortsett fra at jeg har lagt ett og annet kledsplagg nedi kofferten imellom slagene. Nå sitter jeg og ser på kofferten min, og bikinien ligger såklart øverst. Det er -15 grader her i Malvik, og om ca 24 timer sitter jeg i +30!

Jeg kommer til å savne dere! (dere vet hvem dere er!!:))

Ser dere i Trondheim den 2 juli!

Shallom! ;)